Logo bouwstudio aalsmeer wit

Over ons

Als u zich aan het oriënteren bent op een verbouwing, wat voor soort dan ook, dan wilt u natuurlijk met een partij werken waar u op kunt vertrouwen. Wij geven u hier graag een beeld van wie wij zijn, maar u bent natuurlijk van harte welkom om persoonlijk kennis te maken.

Een combinatie van jarenlange ervaring en vakbekwame mensen

Wij zijn een all-round bouwbedrijf met jarenlange, professionele ervaring. Het is onze passie om uw wensen werkelijkheid te maken terwijl we al het werk uit handen nemen. We hebben een gepassioneerd team dat er alles aan doet om te zorgen dat u zonder zorgen het gewenste resultaat krijgt.

Kwaliteit

Wij garanderen hoge kwaliteit en adviseren u altijd wat de beste opties zijn om uw wensen te realiseren

Expertise

Een klein managementteam met vakkundige ingenieurs en projectmanagers voor korte lijnen en persoonlijk contact

Duurzaamheid

Wij nemen duurzaamheid altijd mee in ons advies. Van isolatie tot zonnepanelen. Ook kunnen we u adviseren over mogelijke subsidies.

Persoonlijke en open communicatie

Bij Bouwstudio Aalsmeer heeft u niet het gevoel dat u een nummer bent. Wij staan voor open en persoonlijke communicatie met als resultaat een fijne, zorgeloze samenwerking.

Wat uw bouwproject ook is, samen kijken we naar de beste oplossing terwijl we u volledig ontzorgen.

U heeft een mooi idee, wij maken het werkelijkheid

Heeft u mooie Pinterest voorbeelden? Wij geloven dat er voor elke wens altijd een goede oplossing te vinden is. Wij denken niet alleen mee wat er op bouwtechnisch vlak haalbaar is, maar ook wat er qua afwerking, duurzaamheid en materialen perfect past bij uw situatie.

Samen kijken we wat uw wensen zijn en adviseren we u over de mogelijkheden voor een prachtig eindresultaat.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0297-308380.