Logo bouwstudio aalsmeer wit

Onze diensten

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor uw project? Wij geven u hier graag een beeld van hoe wij u kunnen helpen. En staat uw toekomstige project er niet tussen? Neem vooral even contact met ons op, dan bespreken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Een all-round bouwbedrijf in Aalsmeer

Voor zowel kleine als grote bouwprojecten bent u bij ons aan het goede adres. Wij voeren niet alleen uit maar denken ook met u mee voor het beste resultaat. Van volledige aanbouwen, badkamerrenovaties tot dakkappellen, ons gepassioneerde team zorgt dat u volledig wordt ontzorgd en uw wensen werkelijkheid worden.

Waarom ons bouwbedrijf?

Kwaliteit

Wij garanderen hoge kwaliteit en adviseren u altijd wat de beste opties zijn om uw wensen te realiseren

Expertise

Een klein managementteam met vakkundige ingenieurs en projectmanagers voor korte lijnen en persoonlijk contact

Duurzaamheid

Wij nemen duurzaamheid altijd mee in ons advies. Van isolatie tot zonnepanelen. Ook kunnen we u adviseren over mogelijke subsidies.

Verbouwen & Renoveren

Is uw huis is aan een opknapbeurt toe? Wilt u meer ruimte? Een nieuwe badkamer, keuken of een nieuwe indeling van de zolder? Als all-round bouwbedrijf zijn wij van alle markten thuis.

Of het nu gaat om een aanbouw, opbouw, een dakkapel of een ander soort verbouwing, wij zijn aannemer voor al uw bouwprojecten. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw wensen.

Duurzaamheid

Bent u benieuwd hoe uw huis duurzamer kan worden? Een energiezuinidige woning is niet alleen goed voor het milieu maar ook goed voor de eigen portemonnee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van te gebruiken materialen, isolatie en het plaatsen zonnepanelen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 06-21291121.