Logo bouwstudio aalsmeer wit

Aannemersbedrijf Aalsmeer

dé specialist voor al uw bouwprojecten

Als u zich aan het oriënteren bent op een verbouwing dan wilt u natuurlijk met een aannemer werken waar u op kunt vertrouwen. Wij geven u hier graag een beeld van wie wij zijn, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom om persoonlijk kennis te komen maken.

Een combinatie van jarenlange ervaring en vakbekwame mensen

Wij zijn een all-round aannemersbedrijf met jarenlange, professionele ervaring. Ons team bestaat uit vaste vakmensen zodat u verzekerd bent van het beste advies, kwaliteit en een optimaal resultaat.

Bij Bouwstudio Aalsmeer heeft u niet het gevoel dat u een nummer bent. Wij staan voor open en persoonlijke communicatie met als resultaat een fijne, zorgeloze samenwerking. Wat uw bouwproject ook is, samen kijken we naar de beste oplossing terwijl we u volledig ontzorgen. 

Waarom Bouwstudio Aalsmeer?

Kwaliteit

Wij garanderen hoge kwaliteit en adviseren u altijd wat de beste opties zijn om uw wensen te realiseren

Expertise

Een klein managementteam met vakkundige ingenieurs en projectmanagers voor korte lijnen en persoonlijk contact

Planning

Wij willen dat uw verbouwing volgens planning verloopt. Daarom maken wij bij de start een realistische planning en daar houden we ons aan.

Duurzaamheid

Wij nemen duurzaamheid altijd mee in ons advies. Van isolatie tot zonnepanelen. Ook kunnen we u adviseren over mogelijke subsidies.

Waarvoor zoekt u een aannemersbedrijf?

Wilt u eindelijk die nieuwe badkamer? Uw huis vergroten door een ruime aanbouw? Of heeft u een nieuw huis gekocht wat volledig aangepast moet worden aan uw wensen?

Bij Bouwstudio Aalsmeer bent u verzekerd van een totaaloplossing. Wij ontzorgen op het gebied van advies, ontwerp en uitvoering. Wat voor aannemersproject u ook heeft, wij helpen u graag verder. 

U heeft een wens, wij maken het werkelijkheid

Wij geloven dat er voor elke wens altijd een goede oplossing te vinden is. Wij denken niet alleen mee wat er op bouwtechnisch vlak haalbaar is, maar ook wat er qua afwerking, duurzaamheid en materialen perfect past bij uw wensen en situatie.

Onze vakmensen geven u het beste advies voor een prachtig eindresultaat.

Niet zomaar een aannemersbedrijf

Bouwstudio Aalsmeer is niet het typische aannemersbedrijf. We hebben een gepassioneerd team dat er alles aan doet om te zorgen dat u zonder zorgen het gewenste resultaat krijgt. Het is ons doel om onze klanten volledig te ontzien en staan voor open en persoonlijke communicatie. Zo bent u altijd op de hoogte met als resultaat een fijne, zorgeloze samenwerking.

Benieuwd wat wij als aannemersbedrijf
voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter in ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0297-308380.